sean

Sean Clark bestuursfoto.png

VOORZITTER

Mijn naam is Sean Clark, tweedejaarsstudent geschiedenis en in studiejaar 2017-2018 ben ik de voorzitter van Merlijn. Ik ben het gezicht van Merlijn en uiteindelijk verantwoordelijk voor alles wat de vereniging onderneemt. In mijn eerste jaar ben ik altijd actief geweest binnen Merlijn en heb ik het altijd enorm naar m’n zin gehad. Dit heeft mij ook gemotiveerd om dit jaar een bestuursjaar te doen. Ik zie het als een leuke en enorm leerzame ervaring. Dit jaar hoop ik samen met mijn bestuursleden Merlijn nog meer te profileren binnen de opleiding geschiedenis aan de VU.

 

TIRZA

Tirza Westland bestuursfoto.png

COÖRDINATOR INTERNE ACTIVITEITEN

Mijn naam is Tirza Westland en ik ben coördinator interne activiteiten. Dat houdt in dat ik de activiteiten op de VU verzorg. Deze activiteiten lopen uiteen van lezingen tot filmavonden en borrels. Ik ben dus zowel bezig met studie-inhoudelijke, als sociale activiteiten. Omdat ik in mijn eerste jaar enorm veel aan Merlijn heb gehad, vind ik het extra leuk om dit jaar in het bestuur te zitten. In mijn bestuursjaar wil ik er samen met mijn bestuursgenoten voor zorgen dat Merlijn een onmisbare aanvulling op de studie geschiedenis aan de VU is, zowel op studie-inhoudelijk, als op sociaal vlak!

 

MAx

Max Broekhuizen bestuursfoto.png

COÖRDINATOR EXTERNE ACTIVITEITEN

Mijn naam is Max Broekhuizen, en als Coördinator Externe Activiteiten ben ik verantwoordelijk voor eigenlijk alles wat we met de vereniging buiten de VU organiseren. Zo organiseer ik bijvoorbeeld korte reisjes, uitjes, en externe borrels. Externe activiteiten zijn een superleuke manier om geschiedenis te ervaren! Er gaat niks boven de geschiedenis van een plek leren op de plek zelf, zo gaat historie pas écht leven. Verder ben ik grotendeels verantwoordelijk voor de PR van Merlijn. Deze website is een voorbeeld hiervan, maar ook posters en flyers van Merlijn die je misschien hebt zien liggen of hangen komen van mijn hand. De combinatie van deze twee functies is voor mij een enorm toffe uitdaging, want hiermee help ik ermee om de leden van Merlijn méér te laten zijn dan enkel studenten die geschiedenis studeren.

 

larissa

LArissa de Looper bestuursfoto.png

SECRETARIS

Ik ben Larissa de Looper en in het studiejaar 2017-2018 ben ik de secretaris van Merlijn. Dit maakt mij onder andere verantwoordelijk voor onze communicatie; zo houd ik me bezig met mails, het bijhouden van onze facebookpagina's en het lezen van ingekomen post. Ook zorg ik dat de ledenadministratie bijgehouden wordt, en notuleer ik. Dat betekent dat ik bij vergaderingen alles opschrijf en doorspeel naar de betrokken partijen. De keuze om in het Merlijn-bestuur te gaan was voor mij snel gemaakt, want het leek me een enorm leerzame en ook leuke ervaring om te leren hoe zo'n bestuur nu functioneert. Tot nu toe is dit ook gebleken, en weet ik dat het zwaar werk is, maar zeker de moeite waard! Wat ik het liefst wil bereiken met Merlijn is dat leden zich beter kunnen oriënteren op de arbeidsmarkt. Als geschiedenisstudent zul je de vraag die een oom of tante voor de zoveelste keer stelt wel kennen: "Oh, geschiedenis! Leuk... En wat wil je daarmee gaan doen?" Ik wil het beantwoorden van deze vraag zo makkelijk mogelijk te maken voor onze leden!

 

TIM

Tim Jaakke bestuursfoto.png

PENNINGMEESTER

Mijn naam is Tim Jaakke, derdejaars bachelorstudent geschiedenis. In het studiejaar 2017-2018 ben ik de penningmeester van V.S.G.V.U. Merlijn. Ik ben bij het bestuur gegaan om leuke activiteiten te organiseren en om bestuurservaring op te doen. Als penningmeester houd ik mij bezig met alle financiële zaken van Merlijn. Ik zorg er dus voor dat alle ideeën die uitgevoerd worden ook binnen het budget passen. Dit kan gaan over een borrel, lezing maar ook de buitenlandse reis. Ik hoop een gezellig jaar samen met Merlijn!