Nieuwe Website!

Lieve leden, 

Goed Nieuws! Merlijn heeft een volledig nieuwe website. Vanaf nu zal deze site, in combinatie met onze Facebook-pagina, dé online hub van de studievereniging vormen. 

Verder zullen er vanaf nu periodiek blogposts op deze website verschijnen, waarbij we onze leden zullen inlichten over wat Merlijn de afgelopen tijd heeft uitgespookt. Aangezien dit de eerste blogpost van het jaar is, hebben we aardig wat in te halen!

Het jaar tot nu toe

In het begin van het jaar zijn we op introweekend geweest. Hoewel de doelgroep van eerstejaars niet enorm gerepresenteerd was op dit weekend, hadden we een gewéldige tijd! We zaten met ze allen in een scoutinghuis in de bossen van de Utrechtse heuvelrug, waar we met zijn allen voornamelijk gefeest hebben. Uiteraard hebben we ook iets historisch verantwoords gedaan; we zijn naar het Museum van de Militaire traditie geweest, en hebben een ware Piramide in Nederland bezocht. Super spannend! HIeronder volgt een klein galerijtje met een aantal foto's van dit awesome weekend. 

Daarnaast hebben we een heel leuke filmavond gehad op de VU. We hebben de Film 'No' gezien, een Chileense film die echt een aanrader is voor fans van democratie. Ook hebben we een enorm gezellige Oktoberrevolutieborrel gehad in onze stamkroeg Het Genootschap der Geneugten, waarbij we wodka gedronken hebben en gediscussieerd hebben of Lenin, Marx, en de kwaliteit van Amstel Bier. Hieronder de prachtige promotieposter die ik nog even graag voor een laatste keer aan de leden wil tonen. :)

22829688_10155808137068767_501999865561297267_o.jpg

En verder

Maar het leukste moet nog komen!

22-12

22 december houden wij de Christmas Cocktail Party! Kom op de VU een fancy drankje doen met docent en student alike, en vier kerst als een baas. 

19-01

Op 19 januari volgend jaar, na de kerstvakantie dus, gaan we samen met Mevrouw Kuijpers op een historisch dagje uit naar Naarden, op Merlijns eerste Vestingdag! Op deze dag zullen we leren over de geschiedenis van wat door velen de meest bijzondere vestingstad van Nederland wordt genoemd. 

Lissabon-Vakantie-Trams.jpg

13-04

Van 13 tot 18 april gaan we met de Lange Buitenlandse Reis naar Lissabon! Lekker weer is vrijwel zeker, en in deze goedkope doch prachtige stad zullen we een geweldige tijd beleven.

We hopen dat jullie genoten hebben van het Merlijn-jaar tot nu toe, en ook nog enorm gaan genieten van de rest van het Merlijn-Jaar!